Hopp til innhold

Salami, dansk, First Price

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 27 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kilojoule 2092 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 507 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 50 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mettede fettsyrer 17,5 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C12:0 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C14:0 0,72 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:0 10,86 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:0 5,64 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 22,5 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:1 sum 1,27 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:1 sum 20,93 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 7,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:2n-6 6,09 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:3n-3 0,66 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0,22 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:5n-3 (DPA) 0,07 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Omega-3 0,73 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-6 6,52 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kolesterol 56 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Karbohydrat 0,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Mono- og disakkarider 0,1 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 14,2 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Salt 5,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 13 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 13 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Beta-karoten 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 1,2 alfa-TE 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Tiamin 0,38 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Riboflavin 0,17 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Niacin 2,6 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B6 0,13 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Folat 7 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B12 0,8 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin C 14 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalsium 10 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jern 0,8 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Natrium 2100 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalium 150 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Magnesium 12 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sink 1,1 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Selen 9 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kopper 0,11 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Fosfor 120 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jod 1,5 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0279 Cured meat (US CFR)
A0798 Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1105 Cattle and swine
C0269 Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0151 Spice or herb added
H0191 Meat added
H0262 Animal fat or oil added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0172 Plastic container
M0197 Bag, sack or pouch
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper