Hopp til innhold

Servelat, mager, Gilde

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 70 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kilojoule 603 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 145 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 9 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mettede fettsyrer 3,2 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C12:0 0 g 227b Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
C14:0 0,18 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:0 1,79 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:0 1,14 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 3,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:1 sum 0,26 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:1 sum 3,03 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:2n-6 0,46 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:3n-3 0,06 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 227b Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
C20:3n-6 0 g 227b Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
C20:4n-3 0 g 227b Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
C20:4n-6 0,04 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 227b Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 227b Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
Omega-3 0,1 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-6 0,51 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kolesterol 30 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Karbohydrat 4,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 4,3 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mono- og disakkarider 0,2 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 11,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Salt 2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 6 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 6 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,4 alfa-TE 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Tiamin 0,31 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Riboflavin 0,16 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Niacin 3,2 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B6 0,14 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Folat 3 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B12 0,8 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin C 26 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalsium 15 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jern 1,1 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Natrium 800 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalium 620 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Magnesium 15 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sink 1,9 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Selen 8 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kopper 0,05 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Fosfor 150 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jod 5,4 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0221 Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798 Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0153 Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0146 Starch added
H0151 Spice or herb added
H0262 Animal fat or oil added
H0324 Fat partially removed, 50% or more remaining
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
P0040 Reduced fat food
P0132 "light" label claim
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper