Hopp til innhold

Servelat, Nordfjord

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 66 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kilojoule 754 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 181 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,2 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mettede fettsyrer 5,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C12:0 0,02 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C14:0 0,29 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:0 3,28 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:0 1,71 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 6,7 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:1 sum 0,47 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:1 sum 6,07 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,6 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:2n-6 1,26 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:3n-3 0,15 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0,06 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Omega-3 0,2 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-6 1,37 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kolesterol 33 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Karbohydrat 5,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 4,7 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mono- og disakkarider 0,5 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 10,4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Salt 2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 6 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 6 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,3 alfa-TE 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Tiamin 0,22 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Riboflavin 0,1 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Niacin 2,5 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B6 0,13 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Folat 5 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B12 0,9 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin C 13 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalsium 13 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jern 1 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Natrium 780 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalium 190 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Magnesium 12 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sink 1,8 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Selen 6 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kopper 0,04 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Fosfor 110 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jod 2,8 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0221 Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798 Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1105 Cattle and swine
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0151 Spice or herb added
H0191 Meat added
J0100 Preserved by adding chemicals
K0003 No packing medium used
M0172 Plastic container
M0197 Bag, sack or pouch
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper