Hopp til innhold

Skinkerull, Westfalerskinke

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 54 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1192 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 286 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 20 g 20 Vurdert verdi.
Mettede fettsyrer 6,6 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C12:0 0,03 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C14:0 0,29 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C16:0 4,45 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C18:0 2,21 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Cis-enumettede fettsyrer 9,4 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C16:1 sum 0,6 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C18:1 sum 8,61 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
Cis-flerumettede fettsyrer 2,8 g 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
C18:2n-6 1,95 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C18:3n-3 0,16 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C20:3n-3 0,02 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C20:3n-6 0,03 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C20:4n-3 0 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C20:4n-6 0,17 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C22:5n-3 (DPA) 0,04 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
C22:6n-3 (DHA) 0,03 g 214 Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
Omega-3 0,28 g 73r Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 214: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
Omega-6 2,23 g 74r Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 214: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2007. Kjøttpålegg. Intern rapport.
Kolesterol 90 mg 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 26,6 g 20 Vurdert verdi.
Salt 8,6 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 4 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 4 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E 0,3 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 0,67 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0,2 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 7,3 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0,16 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 2 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0,4 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 15 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 1,3 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 3460 mg 20 Vurdert verdi.
Kalium 260 mg 20 Vurdert verdi.
Magnesium 17 mg 20 Vurdert verdi.
Sink 1,6 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 13 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,07 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 210 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0221 Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0797 Preserved meat (EUROFIR)
B1136 Swine
C0125 Skeletal meat part, without bone or shell
E0145 Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0001 Treatment applied not known
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0043 Shoulder (meat cut)

Matvaregrupper