Hopp til innhold

Spekeskinke, Gilde

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 49 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kilojoule 853 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 203 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8,8 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Mettede fettsyrer 3 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C12:0 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C14:0 0,11 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:0 1,89 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:0 0,96 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-enumettede fettsyrer 4 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C16:1 sum 0,24 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:1 sum 3,68 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,3 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:2n-6 1 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C18:3n-3 0,07 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0,02 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0,11 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-3 0,1 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Omega-6 1,18 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kolesterol 82 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 31 g 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Salt 11 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Beta-karoten 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,3 alfa-TE 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Tiamin 0,71 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Riboflavin 0,3 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Niacin 10 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B6 0,44 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Folat 4 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin B12 0,6 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Vitamin C 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Kalsium 12 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jern 0,8 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Natrium 4400 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kalium 460 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Magnesium 40 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Sink 2,3 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Selen 21 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Kopper 0,09 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Fosfor 290 mg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
Jod 1 µg 227a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0279 Cured meat (US CFR)
A0797 Preserved meat (EUROFIR)
B1136 Swine
C0125 Skeletal meat part, without bone or shell
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0173 Salted
J0103 Preserved by salting
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0172 Plastic container
M0197 Bag, sack or pouch
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper