Hopp til innhold

Flatbrød, med havre, kjøpt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 4 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1349 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 320 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,2 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,6 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,59 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 1,2 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,43 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 1,19 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,04 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,43 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 50,9 g 20 Vurdert verdi.
Stivelse 47,8 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 3,1 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 11,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Protein 13,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,5 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 0,5 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 2,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,16 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 31 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 150 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 3,4 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 500 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 420 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 135 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 2 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,4 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 300 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0819 Flatbread (EUROFIR)
B1313 Rye
C0133 Seed, skin present, germ present
E0153 Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0319 Wheat added
H0322 Oat added
H0366 Flattened
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper