Hopp til innhold

Klibrød, med hvetekli

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1303 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 312 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,5 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,19 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Cis-enumettede fettsyrer 0,5 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,83 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,6 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,93 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,51 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,51 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,93 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 38,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 32,4 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 1,6 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 37,1 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Protein 13,7 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 1,5 alfa-TE 20 Vurdert verdi.
Tiamin 0,52 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,14 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 13,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,2 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 138 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 89 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 8,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 440 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 1018 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 345 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 5 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0,78 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 667 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0819 Flatbread (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0288 Bran
E0140 Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0138 Water removed
H0337 Rye added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper