Hopp til innhold

Knekkebrød, ekstra fiber

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1459 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 349 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 1,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,78 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,19 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Cis-enumettede fettsyrer 2,2 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 2,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 3,09 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,21 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 3,09 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 43,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 34 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 2,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 26 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Protein 13 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 1,5 alfa-TE 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,4 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,2 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Niacin 5,2 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,2 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 56 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 160 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jern 5,7 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Natrium 600 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 700 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 190 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sink 4 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Selen 2 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,7 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 550 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jod 6 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0818 Leavened bread (EUROFIR)
B1313 Rye
C0133 Seed, skin present, germ present
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0138 Water removed
H0256 Carbohydrate fermented
H0318 Bran added
H0753 Yeast added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0173 Paper wrapper
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper