Hopp til innhold

Knekkebrød, med havre

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 7 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1536 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 364 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 5,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 1,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,63 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 1,7 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 2,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,7 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 1,68 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,11 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,12 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,68 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 61 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 55,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 2,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 10,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Protein 13 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Beta-karoten 0 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0,5 alfa-TE 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,2 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,1 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Niacin 1,3 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,21 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Folat 55 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 105 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jern 2,7 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Natrium 600 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 430 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 92 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sink 2,3 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Selen 2 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kopper 0,3 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 350 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jod 12 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0818 Leavened bread (EUROFIR)
B1219 Oat
C0155 Seed
E0140 Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0256 Carbohydrate fermented
H0319 Wheat added
H0351 Chemical leavening agent added
H0581 Mono- and diglycerides of fatty acids added (EC/CODEX)
H0753 Yeast added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0120 Paper bag, sack or pouch
M0197 Bag, sack or pouch
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper