Hopp til innhold

Knekkebrød, rug, grovt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 7 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1425 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 338 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,4 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,3 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,27 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 1,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,18 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 62 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 56 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mono- og disakkarider 1,2 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 16,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Protein 10 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,7 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Beta-karoten 0 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0,7 alfa-TE 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Tiamin 0,2 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 1,6 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Folat 83 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 55 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 3,6 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 280 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 530 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 110 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 3,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 1 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kopper 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 300 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod 8 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0178 Bread (US CFR)
A0819 Flatbread (EUROFIR)
B1313 Rye
C0155 Seed
E0140 Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0138 Water removed
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper