Hopp til innhold

Corn flakes, type Kelloggs

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 5 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Kilojoule 1617 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 381 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Mettede fettsyrer 0,2 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
C12:0 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C14:0 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C16:0 0,17 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
C18:0 0,01 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Cis-enumettede fettsyrer 0,1 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
C16:1 sum 0,1 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
C18:1 sum 0,14 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
C18:2n-6 0,38 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
C18:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:3n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-3 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:4n-6 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Omega-3 0 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Omega-6 20 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Kolesterol 0 mg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Karbohydrat 84,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 75,3 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Mono- og disakkarider 8,8 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Sukker, tilsatt M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kostfiber 3,6 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Protein 7,1 g 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Salt 1,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 4 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 45 µg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0 alfa-TE 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Tiamin 0,05 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Riboflavin 0,05 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Niacin 0,4 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Vitamin B6 0,07 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Folat 4 µg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 4 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Jern 0,2 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Natrium 450 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Kalium 83 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Magnesium 11 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Sink 2 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Selen 0 µg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Kopper 0,62 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Fosfor 45 mg 225a Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kornvarer. Internt notat.
Jod 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0258 Breakfast cereal (US CFR)
A0816 Breakfast cereal (EUROFIR)
B1379 Field corn
C0155 Seed
E0153 Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0100 Flavoring or spice extract or concentrate added
H0138 Water removed
H0158 Sucrose added
H0274 Flaked
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper