Hopp til innhold

Fullkornshvete, type Jippi Frokosttall

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 8 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1531 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 362 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 2,6 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 1,6 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0,44 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,19 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,43 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Cis-enumettede fettsyrer 0,6 g 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
C16:1 sum 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,14 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,9 g 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
C18:2n-6 0,35 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,18 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,35 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Karbohydrat 69,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 56,9 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 12,2 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 9,7 g 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kostfiber 9,1 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Protein 11 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 1 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 16 µg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0,8 alfa-TE 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Tiamin 0,29 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Riboflavin 0,07 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Niacin 4,3 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B6 0,14 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Folat 29 µg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalsium 27 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jern 3 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Natrium 180 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalium 413 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Magnesium 100 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Sink 2,3 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Selen 7 µg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kopper 0,38 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Fosfor 281 mg 107c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0258 Breakfast cereal (US CFR)
A0816 Breakfast cereal (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0133 Seed, skin present, germ present
E0147 Whole, shape achieved by forming
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0158 Sucrose added
H0318 Bran added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0166 Plastic bag or pouch
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper