Hopp til innhold

Havreflak, type Havreflakes

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 5 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1654 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 392 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 6 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 1,1 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C12:0 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C14:0 0,01 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C16:0 0,9 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:0 0,1 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Cis-enumettede fettsyrer 2,1 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,01 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:1 sum 2,37 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 2,6 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 2,28 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:3n-3 0,07 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-3 0,07 g 73m Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-6 2,28 g 74m Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 68 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 56 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 12 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 10,7 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kostfiber 9 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Protein 12 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 0 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0,8 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,32 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Riboflavin 0,07 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 0,6 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,22 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 27 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 1 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalsium 41 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 4,8 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Natrium 400 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kalium 359 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 120 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sink 2,9 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Selen 1 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,32 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 360 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0258 Breakfast cereal (US CFR)
A0819 Flatbread (EUROFIR)
B1219 Oat
C0133 Seed, skin present, germ present
E0104 Whole and pieces
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper