Kornblanding, med bær, type Go'dag Blåbærmüsli
Næringsstoff | Mengde | Enhet | Ref. | Beskrivelse |
---|---|---|---|---|
Spiselig del | 100 | % | 0 | Vurdert som 100 % spiselig (netto). |
Vann | 12 | g | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Kilojoule | 1386 | kJ | 61a | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g. |
Kilokalorier | 328 | kcal | 61b | Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g. |
Fett | 2 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Mettede fettsyrer | 0,4 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
C12:0 | 0,41 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C14:0 | 0,16 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C16:0 | 0,24 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C18:0 | 0,04 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
Trans-umettede fettsyrer | 0 | g | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Cis-enumettede fettsyrer | 0,5 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
C16:1 sum | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C18:1 sum | 0,44 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
Cis-flerumettede fettsyrer | 1 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
C18:2n-6 | 0,45 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C18:3n-3 | 0,02 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C20:3n-3 | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C20:3n-6 | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C20:4n-3 | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C20:4n-6 | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C20:5n-3 (EPA) | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C22:5n-3 (DPA) | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
C22:6n-3 (DHA) | 0 | g | 210 | Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
Omega-3 | 0,02 | g | 73m | Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
Omega-6 | 0,45 | g | 74m | Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat. |
Kolesterol | 0 | mg | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Karbohydrat | 62 | g | 80 | Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse. |
Stivelse | 53,5 | g | 20 | Vurdert verdi. |
Mono- og disakkarider | 8,5 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Sukker, tilsatt | 5,5 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Kostfiber | 11 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Protein | 10 | g | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Salt | 0,5 | g | 83 | Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000. |
Alkohol | 0 | g | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin A | 4 | RAE | 85 | Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten. |
Retinol | 0 | µg | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Beta-karoten | 45 | µg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Vitamin D | 0 | µg | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin E | 1 | alfa-TE | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Tiamin | 0,34 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Riboflavin | 0,1 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Niacin | 2,8 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Vitamin B6 | 0,18 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Folat | 21 | µg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Vitamin B12 | 0 | µg | 50 | Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert. |
Vitamin C | 0 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Kalsium | 28 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Jern | 4,2 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Natrium | 200 | mg | 107a | Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag. |
Kalium | 281 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Magnesium | 70 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Sink | 1,7 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Selen | 5 | µg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Kopper | 0,24 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Fosfor | 228 | mg | 134 | Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014). |
Jod | M | µg | 10 | Manglende verdi, ukjent innhold. |
Klassifisering
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0258 | Breakfast cereal (US CFR) |
A0816 | Breakfast cereal (EUROFIR) |
B1313 | Rye |
C0155 | Seed |
E0104 | Whole and pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0147 | Fruit added |
H0318 | Bran added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0120 | Paper bag, sack or pouch |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Matvarer i Kornblanding, frokostkorn
- Kornblanding, type 4-korn
- Puffet hvete, med sukker og honning, type Honni korn
- Puffet havre, type Havrenøtter
- Puffet hvete, type Hvetenøtter
- Puffet ris
- Havre ristet, med frukt, olje, type Crüsli
- Frokostkorn, sjokoladesmak
- Kornblanding, med frukt og nøtter, type Go'dag Energimüsli
- Kornblanding, med frukt, type Go'dag Fruktmüsli
- Kornblanding, müsli med frukt, nøtter, søtet
- Corn flakes, søt, type Frosties
- Frokostkorn, ristet hvete og ris, type Spesial K
- Hvetekli, ristet, type All-Bran plus
- Hvetebrikker, type Weetabix
- Fullkornshvete, type Jippi Frokosttall
- Havreputer, type Jippi Havreputer
- Frokostkorn, sjokoladesmak, type Coco Pops Crunchers
- Havreflak, type Havreflakes
- Kornblanding, med bær, type Go'dag Blåbærmüsli
- Kornblanding, type Vita Hjertego' Flerkornsblanding med Blåbær og Tranebær
- Corn flakes, type Kelloggs
- Havreputer, type Havrefras
- Hveteflak ristet, med hvetekli, type All-bran Regular
- Havreringer, type Nestlé Cheerios
- Frokostkorn, sjokoladesmak, type Nestlé Nesquick
- Kornblanding, med frukt, type AXA Fruktmüsli
Matvaregrupper
- Fjørfe og kjøtt
- Egg
- Melk og melkeprodukter
- Sukker og søte produkter
- Poteter, grønnsaker, frukt og bær
- Korn- og bakevarer, frø og nøtter
- Fisk og skalldyr
- Drikke
- Margarin, smør, matolje o.l.
- Spedbarnsmat
- Diverse retter, produkter og ingredienser
© Matvaretabellen 2017
Bruk gjerne tabellverdiene, men oppgi alltid kilden:Matvaretabellen 2017. Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no
