Hopp til innhold

Kornblanding, med frukt og nøtter, type Go'dag Energimüsli

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 8 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kilojoule 1686 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 401 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 11 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 1,2 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C12:0 2,28 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C14:0 0,9 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C16:0 1,33 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:0 0,23 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 4,8 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:1 sum 2,41 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 4,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 2,49 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:3n-3 0,13 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-3 0,13 g 73m Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-6 2,49 g 74m Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 60 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 43 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 17 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 6,7 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kostfiber 9 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Protein 11 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 6 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 2,6 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,4 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,1 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 0,8 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,26 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 30 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 5 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalsium 54 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 3 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Natrium 4 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kalium 533 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 98 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sink 2 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Selen 1 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,45 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 353 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jod 0 µg 400c Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0258 Breakfast cereal (US CFR)
A0816 Breakfast cereal (EUROFIR)
B1324 Grain
C0133 Seed, skin present, germ present
E0104 Whole and pieces
F0018 Partially heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0138 Water removed
H0152 Grain added
H0177 Nut or seed added
H0239 Rolled
H0364 Dried or candied fruit added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper