Hopp til innhold

Kornblanding, med frukt, type Go'dag Fruktmüsli

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 9 g 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kilojoule 1499 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 355 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 2,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C12:0 1,09 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C14:0 0,43 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C16:0 0,64 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:0 0,11 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Cis-enumettede fettsyrer 1,2 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:1 sum 1,15 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Cis-flerumettede fettsyrer 1,3 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 1,18 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C18:3n-3 0,06 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:3n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-3 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:4n-6 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:5n-3 (DPA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 210 Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-3 0,06 g 73m Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Omega-6 1,19 g 74m Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 65 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 47 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 18 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 7,8 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 7 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Protein 9 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 2 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Beta-karoten 20 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin D 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin E 0,7 alfa-TE 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Tiamin 0,3 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,09 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Niacin 2,3 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B6 0,2 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Folat 26 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 5 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kalsium 35 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jern 3 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Natrium 200 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kalium 517 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Magnesium 84 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Sink 1,7 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Selen 4 µg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Kopper 0,31 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Fosfor 273 mg 134 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
Jod 0 µg 400c Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0258 Breakfast cereal (US CFR)
A0816 Breakfast cereal (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0155 Seed
E0104 Whole and pieces
F0014 Fully heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0138 Water removed
H0322 Oat added
H0364 Dried or candied fruit added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0120 Paper bag, sack or pouch
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper