Hopp til innhold

Lam, lårstek med mørbrad, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 57 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 966 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 231 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 13,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 5,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,51 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 2,65 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 2,36 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 5,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,23 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 4,3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,7 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,32 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,38 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 106 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 27,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 9 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin E 0,8 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,19 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,29 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 8,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,26 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 2,6 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 10 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 2,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 111 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 506 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 36 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 4,6 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 6 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 271 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0150 Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794 Red meat (EUROFIR)
B1669 Lamb
C0269 Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0117 Flavoring or taste ingredient added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0024 Round or leg (meat cut)
Z0027 Sirloin

Matvaregrupper