Løk, sprøstekt
Energi i 100 g
Per 100 g
2 220 kJ (537 kcal)
Mer løk:
2 220 kJ (537 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 10 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 6,2 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 13,4 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 19,4 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 5,8 g |
Omega-3 | 400g | 0,3 g |
Omega-6 | 400g | 4,7 g |
Kolesterol | 400g | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400g | 0,1 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400g | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400g | 10,9 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400g | 1,9 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400g | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400g | 18,9 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 3 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 400g | 37 µg | |
Retinol | 400g | 0 µg | |
Vitamin D | 400g | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400g | 7,1 mg-ATE | 59 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400g | 0,06 mg | 4 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400g | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400g | 1,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400g | 0,39 mg | 21 % |
Vitamin B9 (folat) | 400g | 78 µg | 24 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400g | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400g | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400g | 42 mg | 3 % |
Kalium (K) | 400g | 405 mg | 11 % |
Natrium (Na) | 400g | 647 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,6 g | |
Fosfor (P) | 400g | 109 mg | 17 % |
Magnesium (Mg) | 400g | 28 mg | 9 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400g | 1,2 mg | 10 % |
Kobber (Cu) | 400g | 0,14 mg | 15 % |
Sink (Zn) | 400g | 0,9 mg | 6 % |
Selen (Se) | 400g | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 400g | 14 µg | 10 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0152 | Vegetable or vegetable product (US CFR) |
A0826 | Vegetable (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR) |
B1300 | Onion |
C0240 | Root, tuber or bulb, without peel |
E0152 | Divided into pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0010 | Toasted |
H0173 | Salted |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0319 | Wheat added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |