Hopp til innhold

Torsk, filet, ovnsstekt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 74 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kilojoule 479 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 113 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mettede fettsyrer 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,69 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 82 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 25,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Salt 0,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 20 Vurdert verdi.
Vitamin A 15 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 15 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Beta-karoten 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin D 2,5 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin E 1 alfa-TE 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Tiamin 0,07 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Riboflavin 0,07 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Niacin 2,9 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B6 0,19 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Folat 15 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B12 1,9 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 18 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jern 0,3 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Natrium 74 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kalium 562 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Magnesium 33 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sink 0,6 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Selen 32 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kopper 0,03 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Fosfor 272 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jod 198,6 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1423 Cod
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122 Divided or disintegrated
F0014 Fully heat-treated
G0005 Baked or roasted
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvarer i Mager fisk, tilberedt

Matvaregrupper