Hopp til innhold

Torsk, skiver, kokt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del M % 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vann 76 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kilojoule 399 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 94 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,4 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mettede fettsyrer 0,1 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,2 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,34 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,04 g 73b Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 216: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
Kolesterol 73 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Karbohydrat 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Stivelse 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Mono- og disakkarider 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sukker, tilsatt 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kostfiber 0 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Protein 22,6 g 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Salt 1,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 3 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 3 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Beta-karoten 0 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin D 1,9 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin E 1,4 alfa-TE 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Tiamin 0,05 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Riboflavin 0,11 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Niacin 2 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B6 0,23 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Folat 8 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin B12 1,1 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Vitamin C 0 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kalsium 10 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jern 0,1 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Natrium 500 mg 20 Vurdert verdi.
Kalium 569 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Magnesium 36 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Sink 0,6 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Selen 38 µg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Kopper 0 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Fosfor 225 mg 131 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0802 Fish or related organism (EUROFIR)
B1423 Cod
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0125 Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0014 Boiled
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvarer i Mager fisk, tilberedt

Matvaregrupper