Hopp til innhold

Dressing, majonestype, 40 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 46 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1675 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 406 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 40 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 6 g 20 Vurdert verdi.
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 4,25 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 1,37 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 8,9 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 11,18 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 23,4 g 20 Vurdert verdi.
C18:2n-6 18,67 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 2,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 2,24 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 18,71 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 38 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 10,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Stivelse 1,4 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 9,1 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 2,1 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 1 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 24 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 24 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 0 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0,1 µg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Vitamin E 2,5 alfa-TE 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Tiamin 0,02 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,03 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,02 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Folat 7 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B12 0,2 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 5 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 700 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalium 142 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Magnesium 5 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Sink 0,1 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Selen 0 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kopper 0,05 mg 450c Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Fosfor 17 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Jod 5 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0276 Dressing for food (US CFR)
A0859 Dressing, mayonnaise (EUROFIR)
B1017 Oil-producing plant
C0190 Fat or oil
E0102 Liquid, high viscosity
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0151 Spice or herb added
H0158 Sucrose added
H0185 Egg yolk added
H0368 Stabilizer added
J0001 Preservation method not known
K0003 No packing medium used
M0214 Bottle
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper