Hopp til innhold

Bremykt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 16 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kilojoule 3051 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 742 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 82 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 40 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C12:0 1,79 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C14:0 5,45 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C16:0 16,35 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:0 6,28 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Trans-umettede fettsyrer 1 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Cis-enumettede fettsyrer 29 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,79 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:1 sum 27,76 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 8 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 6,68 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:3n-3 2,46 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:3n-3 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:3n-6 0,04 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:4n-3 0,02 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:4n-6 0,05 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,02 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,03 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Omega-3 2,52 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Omega-6 6,79 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Kolesterol 142 mg 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Karbohydrat 0,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 0,5 g 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 900 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 865 µg 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Beta-karoten 420 µg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 10 µg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 8 alfa-TE 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,03 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 12 mg 104b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, analysert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 480 mg 107a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
Kalium 23 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 0 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,02 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 21 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0231 Margarine (US CFR)
A0807 Margarine or lipid of mixed origin (EUROFIR)
B1201 Cow
C0195 Cream
E0144 Semisolid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0107 Lactic acid-other agent fermented
H0214 Vitamin d added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0316 Vitamin a added
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0213 Box
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper