Hopp til innhold

Margarin, bordmargarin, 80 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 17 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Kilojoule 2977 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 724 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 80 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Mettede fettsyrer 23 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
C12:0 4,38 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C14:0 1,62 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C16:0 3,85 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:0 5,11 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,4 g 20 Vurdert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 38 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,12 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:1 sum 39,12 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 15 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 12,24 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:3n-3 6,16 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:3n-3 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:3n-6 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:4n-3 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:4n-6 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Omega-3 6,16 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Omega-6 12,24 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 0,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,5 g 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 0,5 g 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 900 RAE 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Retinol 900 µg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Beta-karoten 0 µg 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Vitamin D 7,5 µg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 8 alfa-TE 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Tiamin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 440 mg 104a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
Kalium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Magnesium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0231 Margarine (US CFR)
A0807 Margarine or lipid of mixed origin (EUROFIR)
B1017 Oil-producing plant
C0190 Fat or oil
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0184 Milk added
H0214 Vitamin d added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0306 Homogenized or emulsified
H0316 Vitamin a added
H0317 Carotenes added
H0367 Salt added
H0555 Lecithins added (EC/CODEX)
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213 Box
M0426 Peel-off lid
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper