Hopp til innhold

Margarin, Soft Flora lett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 57 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kilojoule 1497 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 364 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 40 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Mettede fettsyrer 8 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C12:0 2,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,8 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,9 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 2,5 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Cis-enumettede fettsyrer 20 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C16:1 sum 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 19,2 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 9 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
C18:2n-6 6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 3 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 2,52 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Omega-6 6,69 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 0,5 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,5 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Sukker, tilsatt 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kostfiber 0 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Protein 0,5 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 899 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 870 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten 350 µg 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin D 10 µg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Vitamin E 8,1 alfa-TE 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 500 mg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Kalium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Magnesium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0294 Butter product analog (US CFR)
A0807 Margarine or lipid of mixed origin (EUROFIR)
B1017 Oil-producing plant
C0190 Fat or oil
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0145 Pectin added
H0184 Milk added
H0214 Vitamin d added
H0306 Homogenized or emulsified
H0316 Vitamin a added
H0317 Carotenes added
H0646 Potassium sorbate added (EC/CODEX)
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213 Box
M0426 Peel-off lid
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
P0034 Reduced energy food
P0040 Reduced fat food
P0132 "light" label claim
P0161 Label claim in food name
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper