Hopp til innhold

Margarin, Vita Hjertego´, flytende

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 13 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 3155 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 767 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 85 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Mettede fettsyrer 7 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,4 g 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Cis-enumettede fettsyrer 36 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 37 g 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 3,8 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Omega-6 30 g 109b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
Kolesterol 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Karbohydrat 0,4 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,4 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Sukker, tilsatt 0 g 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Kostfiber 0 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Protein 0,2 g 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Salt 1,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 900 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 870 µg 106a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 350 µg 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin D 8 µg 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Vitamin E 28 alfa-TE 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Tiamin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Riboflavin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Niacin 0 mg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B6 0 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jern 0 mg 20 Vurdert verdi.
Natrium 500 mg 104c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, beregnet verdi fra industrioppskrift.
Kalium 0 mg 20 Vurdert verdi.
Magnesium 0 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Sink 0 mg 20 Vurdert verdi.
Selen 0 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 0 mg 20 Vurdert verdi.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0231 Margarine (US CFR)
A0807 Margarine or lipid of mixed origin (EUROFIR)
B1547 Sunflower
C0307 Seed oil
E0139 Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0184 Milk added
H0214 Vitamin d added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0306 Homogenized or emulsified
H0316 Vitamin a added
H0317 Carotenes added
H0552 Lactic acid added (EC/CODEX)
H0555 Lecithins added (EC/CODEX)
H0646 Potassium sorbate added (EC/CODEX)
J0100 Preserved by adding chemicals
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0214 Bottle
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
P0124 Health-related claim or use
P0161 Label claim in food name
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper