Hopp til innhold

Lettmelk, laktosefri, 1,2 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 91 g 110a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 160 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 38 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 1,2 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Mettede fettsyrer 0,8 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C12:0 0,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 0,11 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 0,28 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 0,11 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 0,2 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C16:1 sum 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 0,22 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C18:2n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Karbohydrat 3,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 3,1 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 3,8 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Salt 0,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 14 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 13 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 13 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 0,4 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0 alfa-TE 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,04 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,1 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Niacin 0,1 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0,03 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 28 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin B12 0,5 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 120 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Jern 0 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 33 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Kalium 150 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Magnesium 8 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 0,4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 2 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Kopper 0,02 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 92 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Jod 17 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0148 Milk or milk product (US CFR)
A0780 Liquid milk (EUROFIR)
B1201 Cow
C0235 Milk
E0123 Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0295 Lactose removed
H0306 Homogenized or emulsified
H0325 Fat partially removed, less than 50% remaining
J0123 Sterilized by heat
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0146 Paperboard container with plastic liner
M0213 Box
N0017 Polyethylene
P0024 Human consumer, no age specification
P0171 Lactose free food
Z0112 Food industry prepared
Z0180 Fat content 1-2.9%

Matvaregrupper