Hopp til innhold

Brie, ost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 47 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 1490 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 360 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 32 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 21 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 1,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 3,17 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 8,32 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 3,31 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,7 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 7,2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,41 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 6,34 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,8 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,5 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,13 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,03 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,18 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,59 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 86 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Protein 18 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 1,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 305 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 289 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Beta-karoten 188 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0,8 alfa-TE 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Tiamin 0,06 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Riboflavin 0,31 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Niacin 1,1 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B6 0,13 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Folat 48 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B12 1,6 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 500 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,1 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Natrium 600 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 86 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Magnesium 21 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sink 2,9 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Selen 10 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kopper 0,02 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Fosfor 370 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 43 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0313 Semisoft cheese (CODEX)
A0314 Soft cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0253 Cured or aged
H0306 Homogenized or emulsified
H0327 Surface bacteria cured
H0330 Surface mold cured
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0173 Paper wrapper
M0213 Box
N0039 Paper or paperboard
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper