Hopp til innhold

Crème Chérie, mykost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 50 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 1385 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 335 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 31 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 19 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 1,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 3,08 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 8,1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 3,22 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 8,3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,4 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 6,17 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,49 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,12 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,17 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,57 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 83 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 14 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 2,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 161 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 143 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 220 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0,2 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,6 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,02 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,2 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,01 mg 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Folat 14 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0,5 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 430 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 900 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 104 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 16 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 2,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 3 µg 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
Kopper 0,08 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 960 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod 11 µg 450b Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0314 Soft cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0165 Gelatin added
H0262 Animal fat or oil added
H0298 Clotting enzyme added
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0190 Aluminum foil wrapper
N0024 Coating enamel
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper