Hopp til innhold

Østavind, ost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 37 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 1636 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 394 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 32 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Mettede fettsyrer 20,6 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 4,7 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kolesterol 82 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 26,7 g 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Salt 1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 275 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 263 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Beta-karoten 146 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin D 0 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Riboflavin 0,17 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Niacin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat 31 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin B12 3,6 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Vitamin C 0 mg 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Kalsium 680 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Jern M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Natrium 390 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Kalium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Magnesium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sink M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Selen M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor 460 mg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
Jod 15 µg 110b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0312 Semihard cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0246 Ink, aquatic animal
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0298 Clotting enzyme added
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0186 Plastic container, flexible or film
N0017 Polyethylene
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper