Hopp til innhold

Baconost, smørbar

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 64 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 887 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 214 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 17 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 11 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,56 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 1,68 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 4,43 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 1,76 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:1 sum 0,22 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 3,38 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:2n-6 0,27 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,07 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,31 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 45 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Karbohydrat 0,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,1 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 15 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 2,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 180 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 164 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 188 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin E 0,3 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,05 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,2 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,16 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Folat 12 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B12 0,5 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 376 mg 104b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, analysert verdi.
Jern 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 940 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 60 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 15 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 2,7 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 6 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0,05 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 900 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod 18 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0282 Processed cheese product (US CFR)
A0787 Processed cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0134 Semisolid with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0110 Smoked by adding smoke concentrate
H0191 Meat added
J0100 Preserved by adding chemicals
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0123 Plastic tray or pan, aluminum foil cover or wrapping
M0426 Peel-off lid
N0021 Polypropylene
N0024 Coating enamel
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper