Hopp til innhold

Camembert, ost, lettere

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 60 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 834 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 199 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 11 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 7,1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,38 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C14:0 1,16 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:0 3,05 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:0 1,21 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0,4 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,15 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:1 sum 2,32 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,3 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,18 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:3n-3 0,05 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:3n-6 0,01 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-3 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:4n-6 0,01 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-3 0,07 g 73a Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Omega-6 0,22 g 74a Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kolesterol 36 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 0,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,1 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 25 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 3,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 98 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 94 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Beta-karoten 48 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin E 0,3 alfa-TE 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,04 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,45 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 1,8 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0,25 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 62 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B12 1,1 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 720 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,2 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 1297 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 187 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Magnesium 20 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 2,4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 8 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kopper 0,07 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 370 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 14 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0313 Semisoft cheese (CODEX)
A0314 Soft cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0105 Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0107 Lactic acid-other agent fermented
H0253 Cured or aged
H0298 Clotting enzyme added
H0325 Fat partially removed, less than 50% remaining
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0073 Cheese rind, moldy
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper