Hopp til innhold

Magerost, smørbar, 7 % fett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 71 g 20 Vurdert verdi.
Kilojoule 546 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 130 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 6,5 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Mettede fettsyrer 4,2 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C12:0 0,21 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 0,64 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 1,69 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 0,67 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
Cis-enumettede fettsyrer 1,5 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C16:1 sum 0,08 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 1,29 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C18:2n-6 0,1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,12 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 17 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 0 g 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 18 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Salt 2,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 53 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 51 µg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Beta-karoten 24 µg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Vitamin D 0 µg 86 Beregnet ut fra faktor 0,005 µg vitamin D/g fett i kremfløte.
Vitamin E 0,2 alfa-TE 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Tiamin 0,07 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Riboflavin 0,23 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Niacin 0,1 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Vitamin B6 0,06 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Folat 7 µg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Vitamin B12 0,4 µg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 510 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Jern 0,3 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Natrium 860 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Kalium 96 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Magnesium 26 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Sink 2,6 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Selen 1 µg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Kopper 0,05 mg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Fosfor 740 mg 400a Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
Jod 29 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0282 Processed cheese product (US CFR)
A0787 Processed cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0144 Semisolid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0325 Fat partially removed, less than 50% remaining
J0100 Preserved by adding chemicals
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
P0040 Reduced fat food
P0131 "less" label claim
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper