Hopp til innhold

Mozzarella, ost, lettere

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 49 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 1119 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 268 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 16 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 10 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,53 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 1,6 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 4,2 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 1,67 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,4 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 3,6 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,21 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 3,2 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,4 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,25 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,06 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,09 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,3 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 43 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 30 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 1,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 152 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 144 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Beta-karoten 94 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin E 0,4 alfa-TE 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Tiamin 0,09 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Riboflavin 0,36 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Niacin 0,5 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B6 0,04 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Folat 49 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B12 2,8 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 940 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,2 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Natrium 600 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 89 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Magnesium 38 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sink 5,3 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Selen 12 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kopper 0,05 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Fosfor 690 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jod 35 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0312 Semihard cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0298 Clotting enzyme added
H0324 Fat partially removed, 50% or more remaining
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
P0040 Reduced fat food
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper