Hopp til innhold

Ost, gulost, med vitamin D, lett

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 48 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 1136 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 272 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 16 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 10 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,34 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 1,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 2,68 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 1,07 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 3,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,13 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 2,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,16 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,06 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,19 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 43 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 0 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 32 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 1,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 152 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 144 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 93 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,4 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,09 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,35 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 48 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 2,8 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 940 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 430 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 88 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 38 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 5,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 12 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 680 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod 30 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0312 Semihard cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0214 Vitamin d added
H0247 Fat partially removed
H0298 Clotting enzyme added
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0186 Plastic container, flexible or film
N0017 Polyethylene
P0024 Human consumer, no age specification
P0040 Reduced fat food
P0132 "light" label claim
P0184 Fortified claim or use
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper