Hopp til innhold

Burgerost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 41 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 1493 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 360 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 29 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 17,9 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,93 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 2,81 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 7,39 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 2,94 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 2,1 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 7,8 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,37 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 5,63 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,5 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,45 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,11 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,16 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,52 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 78 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 0,2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 24,5 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 3,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 204 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 183 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 254 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin E 0,6 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,02 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,2 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,04 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 27 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin B12 1,2 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 600 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 0,4 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 1300 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 80 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 25 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 3,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 11 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kopper 0,09 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 710 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0312 Semihard cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0141 Cut into long pieces
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0262 Animal fat or oil added
H0298 Clotting enzyme added
H0317 Carotenes added
J0100 Preserved by adding chemicals
J0104 Preserved by fermentation
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0166 Plastic bag or pouch
M0197 Bag, sack or pouch
N0017 Polyethylene
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper