Hopp til innhold

Fløtemysost, brunost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 21 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 1761 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 422 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 26 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Mettede fettsyrer 18 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C12:0 0,85 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C14:0 2,58 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C16:0 7,07 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:0 2,73 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0,7 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 6,1 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C16:1 sum 0,35 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:1 sum 5,21 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:2n-6 0,4 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:3n-3 0,1 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:3n-3 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:3n-6 0,02 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:4n-3 0,01 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:4n-6 0,02 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-3 0,16 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-6 0,47 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kolesterol 75 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Karbohydrat 36 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 32 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 11 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 0,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 246 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 234 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 149 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 0 µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin E 0 alfa-TE 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,18 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 1,02 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 0 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0,1 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 51 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B12 1,9 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 540 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jern 0,2 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 340 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 1410 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Magnesium 79 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 1,1 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 7 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kopper 0,02 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 603 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 202,6 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0115 Cheese or cheese product (US CFR)
A0784 Cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0244 Whey
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0184 Milk added
H0296 Cream added
J0131 Preserved by chilling
K0003 No packing medium used
M0166 Plastic bag or pouch
N0017 Polyethylene
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper