Hopp til innhold

Kremost, ananas og mandarin

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 61 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 1171 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 283 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 26 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 17 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,6 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 5,9 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,16 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,52 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 70 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 6,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 6,9 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Protein 5,4 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Salt 0,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 248 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 235 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Beta-karoten 153 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin E 0,7 alfa-TE 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Tiamin 0,03 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Riboflavin 0,19 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Niacin 0 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B6 0,03 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 15 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B12 0,3 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 96 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,1 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Natrium 338 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 120 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Magnesium 9 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sink 0,7 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Selen 8 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kopper 0,01 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Fosfor 120 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jod 32 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0185 Uncured cheese (US CFR)
A0786 Uncured cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0101 Lactic acid fermented
H0147 Fruit added
H0306 Homogenized or emulsified
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0160 Aluminum tray or pan, plastic cover or wrapping
M0213 Box
M0246 Metal screw cap/pilfer proof
N0022 Polystyrene
N0024 Coating enamel
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper