Hopp til innhold

Mozzarella, ost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 45 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 1327 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 319 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 23 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 15 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0,5 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 5,2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,13 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,43 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 62 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Karbohydrat 1 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 1 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Protein 27 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 1,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 218 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 207 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 135 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 0 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0,6 alfa-TE 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0,09 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,33 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 0,4 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0,03 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 45 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B12 2,6 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 880 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jern 0,2 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 600 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 83 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Magnesium 35 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 4,9 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 11 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kopper 0,05 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 640 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 33 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0312 Semihard cheese (CODEX)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0151 Solid
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0298 Clotting enzyme added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper