Hopp til innhold

Snøfrisk, smørbar geitost, rødløk og timian

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 66 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kilojoule 987 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 239 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 23 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Mettede fettsyrer 15 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C12:0 0,73 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 2,14 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 6,54 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 2,67 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,5 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 5,2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C16:1 sum 0,3 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 5,12 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,6 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
C18:2n-6 0,36 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,14 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,42 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 62 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Karbohydrat 2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 2 g 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Protein 6 g 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 1,3 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 218 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 207 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Beta-karoten 135 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin D 0 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin E 0,6 alfa-TE 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Tiamin 0,02 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Riboflavin 0,17 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Niacin 0,2 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Vitamin B6 0,04 mg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 14 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B12 0,2 µg 108a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 97 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jern 0,1 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Natrium 520 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kalium 145 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Magnesium 12 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Sink 0,7 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Selen 6 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Kopper 0,01 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Fosfor 130 mg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
Jod 49 µg 108b Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0185 Uncured cheese (US CFR)
A0786 Uncured cheese (EUROFIR)
B2611 Doe (goat)
C0245 Curd
E0119 Semisolid with smooth consistency
F0003 Not heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0151 Spice or herb added
H0296 Cream added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0187 Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0017 Polyethylene
N0021 Polypropylene
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper