Hopp til innhold

Taffelost, tomat

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 47 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kilojoule 1301 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 313 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 24 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Mettede fettsyrer 15 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C12:0 0,78 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C14:0 2,38 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C16:0 6,53 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:0 2,52 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-enumettede fettsyrer 5,1 g 20 Vurdert verdi.
C16:1 sum 0,32 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:1 sum 4,81 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Cis-flerumettede fettsyrer 0,5 g 20 Vurdert verdi.
C18:2n-6 0,36 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C18:3n-3 0,09 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:3n-3 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:3n-6 0,02 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:4n-3 0,01 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:4n-6 0,02 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
C22:6n-3 (DHA) 0 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-3 0,14 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Omega-6 0,43 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kolesterol 75 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Karbohydrat 0,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,3 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 24 g 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Salt 2,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 164 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 148 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Beta-karoten 198 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin D 0 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin E 0,5 alfa-TE 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Tiamin 0 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Riboflavin 0,2 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Niacin 0,1 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B6 0 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Folat 0 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin B12 0 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Vitamin C 0 mg 20 Vurdert verdi.
Kalsium 660 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jern 0,4 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Natrium 1110 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kalium 88 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Magnesium 25 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Sink 3,8 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Selen 0 µg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Kopper 0,09 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Fosfor 705 mg 111a Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
Jod 6 µg 325 Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0117 Pasteurized cheese product (US CFR)
A0787 Processed cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0190 Aluminum foil wrapper
N0024 Coating enamel
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper