Hopp til innhold

Taffelost, bacon

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 46 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1303 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 314 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 24,5 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Mettede fettsyrer 15,9 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C12:0 0,81 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 2,46 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 6,46 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 2,57 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer 0,9 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
Cis-enumettede fettsyrer 5,6 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C16:1 sum 0,32 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 4,92 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 0,5 g 72 Melkefettsyrer beregnet ut fra spesifikke faktorer (fra intern standard fettsyrefordeling) multiplisert med total fettsyremengde (fettinnhold x fettsyrefaktor 0,945).
C18:2n-6 0,39 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,14 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,46 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 65 mg 71 Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
Karbohydrat 0,1 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Mono- og disakkarider 0,1 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Sukker, tilsatt 0 g 120 Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 23,3 g 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Salt 2,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 158 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 142 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Beta-karoten 190 µg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin D 0,1 µg 86 Beregnet ut fra faktor 0,005 µg vitamin D/g fett i kremfløte.
Vitamin E 0,4 alfa-TE 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Tiamin 0,02 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,2 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin 0,1 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Vitamin B6 0,06 mg 20 Vurdert verdi.
Folat 24 µg 30 Verdien er beregnet fra lignende matvare.
Vitamin B12 1,7 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C 0 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Kalsium 652 mg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Jern 0,4 mg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Natrium 1110 mg 104d Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
Kalium 88 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 25 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Sink 3,8 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Selen 11 µg 20 Vurdert verdi.
Kopper 0,09 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Fosfor 710 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0117 Pasteurized cheese product (US CFR)
A0787 Processed cheese (EUROFIR)
B1201 Cow
C0245 Curd
E0151 Solid
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0117 Flavoring or taste ingredient added
H0191 Meat added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0190 Aluminum foil wrapper
N0024 Coating enamel
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper