Hopp til innhold

Ystet vegetabilsk fett, ostesubstitutt

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 41 g 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kilojoule 1516 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 366 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 30 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 12,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C12:0 1 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C14:0 3,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C16:0 7,93 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:0 3,16 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 8,7 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C16:1 sum 0,39 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:1 sum 6,04 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Cis-flerumettede fettsyrer 6,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
C18:2n-6 0,48 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C18:3n-3 0,12 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:3n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-3 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:4n-6 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C20:5n-3 (EPA) 0,01 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
C22:6n-3 (DHA) 0 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-3 0,17 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Omega-6 0,56 g 109c Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
Kolesterol 14 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Karbohydrat 0,9 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 20 Vurdert verdi.
Mono- og disakkarider 0 g 20 Vurdert verdi.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Protein 23 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 1,4 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 10 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 10 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Beta-karoten 5 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin D 0 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin E 6,6 alfa-TE 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Tiamin 0,03 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Riboflavin 0,25 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Niacin 0,1 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B6 0,05 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Folat 10 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin B12 1,5 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Vitamin C 0 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kalsium 700 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Jern 0,2 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Natrium 580 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 80 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Magnesium 30 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Sink 3,4 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Selen 10 µg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Kopper 0 mg 20 Vurdert verdi.
Fosfor 500 mg 400e Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0128 Cheese product analog (US CFR)
A0784 Cheese (EUROFIR)
B0001 Food source not known
C0001 Part of plant or animal not known
E0151 Solid
F0001 Extent of heat treatment not known
G0001 Cooking method not known
H0001 Treatment applied not known
J0001 Preservation method not known
K0001 Packing medium not known
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification

Matvaregrupper