Hopp til innhold

Kjøttkaker med ertestuing og poteter, Fjordland

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 76 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 458 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 109 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 3,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 1,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,81 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,49 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 1,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,21 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,28 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 13,3 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 4,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 5,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,7 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 4 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 2 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 22 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,2 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,08 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,05 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 9 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 4 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 27 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 1,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 287 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 289 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 20 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 29 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0139 Multicomponent meal (US CFR)
A0799 Meat dish (EUROFIR)
B1161 Cattle
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0108 Physical state, shape or form, multiple
F0014 Fully heat-treated
G0040 Reheated by boil-in-bag
H0151 Spice or herb added
H0157 Lactose added
H0212 Vegetable added
H0367 Salt added
J0131 Preserved by chilling
K0027 Vacuum-packed
M0145 Plastic boil-in-bag
M0208 Multicontainer package
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper