Hopp til innhold

Pølse, kylling og kalkun, med ost

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 64 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kilojoule 836 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 201 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 14,1 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Mettede fettsyrer 4,8 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C12:0 0,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,36 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 3,12 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,98 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Cis-enumettede fettsyrer 5,7 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C16:1 sum 0,62 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 4,96 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 2,3 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
C18:2n-6 2,06 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,16 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0,02 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 2,14 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 77 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Karbohydrat 4,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 3,4 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Mono- og disakkarider 1,1 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Sukker, tilsatt 0 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kostfiber 1 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Protein 13,4 g 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Salt 2,1 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 37 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 36 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Beta-karoten 12 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin D 0 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin E 1,6 alfa-TE 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Tiamin 0,26 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Riboflavin 0,12 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Niacin 3,1 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin B6 0,15 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Folat 10 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin B12 1,5 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Vitamin C 0 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kalsium 106 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Jern 1 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Natrium 843 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kalium 193 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Magnesium 16 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Sink 1,3 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Selen 1 µg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Kopper 0,05 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Fosfor 205 mg 132 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0131 Poultry-based sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798 Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1236 Turkey (poultry)
B1457 Chicken
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105 Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0143 Cheese added
H0151 Spice or herb added
H0157 Lactose added
H0184 Milk added
J0142 Preserved by chilling or freezing
K0003 No packing medium used
M0186 Plastic container, flexible or film
N0036 Plastic
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper