Hopp til innhold

Potetsalat, med lettrømme

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 77 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 448 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 107 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 5,3 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 3,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,17 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0,52 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 1,38 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0,54 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 1,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,07 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 1,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,1 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,05 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 0,12 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 14 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 12,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 8,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 2,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 0,4 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 74 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 70 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 50 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,3 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,06 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 16 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0,1 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 7 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 27 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,5 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 200 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 349 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 19 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,3 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,07 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 62 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0152 Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0830 Potato dish (EUROFIR)
B1218 Potato
C0240 Root, tuber or bulb, without peel
E0110 Semiliquid with solid pieces
F0023 Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014 Boiled
H0151 Spice or herb added
H0296 Cream added
J0131 Preserved by chilling
J0151 Ingredient preserved by heat treatment
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
P0040 Reduced fat food

Matvaregrupper