Hopp til innhold

Syltetøy, 60 % bær, 30 % sukker

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 57 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kilojoule 602 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 142 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C14:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:0 0,01 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:0 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Trans-umettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-enumettede fettsyrer 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:1 sum 0,03 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-flerumettede fettsyrer 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 0,08 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:3n-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:3n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-3 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:4n-6 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-3 0,04 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 0,05 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Karbohydrat 33,6 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Mono- og disakkarider 33,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sukker, tilsatt 30 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kostfiber 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Protein 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Salt 0 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 0 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Beta-karoten 6 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin D 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin E 0,7 alfa-TE 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Tiamin 0,01 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Riboflavin 0,01 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Niacin 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B6 0,02 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Folat 10 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin B12 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Vitamin C 16 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalsium 11 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jern 0,2 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Natrium 0 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kalium 107 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Magnesium 9 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Sink 0,1 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Selen 0 µg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kopper 0,04 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Fosfor 26 mg 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Jod 0 µg 20 Vurdert verdi.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0251 Fruit preserve or jam (US CFR)
A0837 Jam or marmalade (EUROFIR)
B1231 Berry
C0140 Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0134 Semisolid with solid pieces
F0014 Fully heat-treated
G0001 Cooking method not known
H0749 White sugar added
J0123 Sterilized by heat
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
P0132 "light" label claim
P0181 Reduced sugars food
Z0163 Sugar content 30-50%

Matvaregrupper