Hopp til innhold

Fiskesuppe, Bergensk, pulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1512 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 358 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8,5 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C14:0 0,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:0 0,54 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:0 0,26 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 3,6 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,02 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:1 sum 3,53 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-flerumettede fettsyrer 3,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 3,12 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:3n-3 0,32 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:6n-3 (DHA) 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-3 0,34 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 3,12 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 52 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 5,7 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 1 g 20 Vurdert verdi.
Protein 18 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 10,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Beta-karoten M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin 0,2 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,4 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Niacin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalsium 240 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 1,4 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Natrium 4200 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 700 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 54 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sink 1,7 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Selen M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0198 Soup (US CFR)
A0865 Soup (EUROFIR)
B1312 Wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0136 Disintegrated or ground
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0146 Starch added
H0153 Seafood added
H0184 Milk added
H0185 Egg yolk added
H0227 Flavoring, spice or herb added
H0317 Carotenes added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0197 Bag, sack or pouch
N0051 Food contact surface from human-made material
P0024 Human consumer, no age specification
R0316 Norway
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper