Hopp til innhold

Grytebasis, med ris, pulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1566 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 370 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4,5 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,2 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,8 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 71 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 0,3 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 4,9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Protein 9 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 5,2 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin 0,4 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,15 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalsium 100 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jern 1,6 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Natrium 2100 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 900 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 44 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sink 0,9 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Selen M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0125 Grain or starch product (US CFR)
A0853 Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
B1322 Rice
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0104 Whole and pieces
F0014 Fully heat-treated
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0146 Starch added
H0151 Spice or herb added
H0212 Vegetable added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0197 Bag, sack or pouch
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper