Hopp til innhold

Grytebasis, med spagetti, pulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 6 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1440 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 340 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 4 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer 0,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C12:0 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C14:0 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:0 0,36 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:0 0,08 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer 1,9 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C16:1 sum 0,01 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:1 sum 1,84 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Cis-flerumettede fettsyrer 1,5 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:2n-6 1,25 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C18:3n-3 0,27 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:3n-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-3 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:4n-6 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C20:5n-3 (EPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:5n-3 (DPA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
C22:6n-3 (DHA) 0 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-3 0,27 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,25 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 64 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 0 g 20 Vurdert verdi.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 12 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Salt 5,5 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Riboflavin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Niacin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 0 µg 20 Vurdert verdi.
Vitamin C M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalsium 55 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Jern 2,3 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Natrium 2200 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 900 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sink M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Selen M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0275 Macaroni or noodle product (US CFR)
A0853 Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
B1079 Durum wheat
C0208 Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0122 Divided or disintegrated
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0151 Spice or herb added
H0349 Onion added
H0350 Tomato added
H0367 Salt added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0159 Paperboard or paper container
M0197 Bag, sack or pouch
N0051 Food contact surface from human-made material
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper