Hopp til innhold

Tomatsuppe, pulver

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kilojoule 1572 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 372 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 8,5 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Mettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-enumettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,53 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Omega-6 1,55 g 135 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
Kolesterol 0 mg 20 Vurdert verdi.
Karbohydrat 63 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Stivelse M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Mono- og disakkarider M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Sukker, tilsatt 12 g 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kostfiber 0 g 20 Vurdert verdi.
Protein 11 g 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Salt 8,8 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A M RAE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Retinol 0 µg 20 Vurdert verdi.
Beta-karoten M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin D 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin E M alfa-TE 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Tiamin 0,25 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Riboflavin 0,3 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Niacin M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B6 M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Folat M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Vitamin B12 0 µg 60a Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
Vitamin C M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kalsium 140 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Jern 1,5 mg 100 Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
Natrium 3500 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Kalium 1300 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Magnesium 54 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Sink 1 mg 102 Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
Selen M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Kopper M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Fosfor M mg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0198 Soup (US CFR)
A0865 Soup (EUROFIR)
B1379 Field corn
C0203 Starch
E0106 Finely ground
F0001 Extent of heat treatment not known
G0003 Cooking method not applicable
H0138 Water removed
H0150 Color added
H0350 Tomato added
J0116 Dehydrated or dried
K0003 No packing medium used
M0001 Container or wrapping not known
N0001 Food contact surface not known
P0024 Human consumer, no age specification
Z0112 Food industry prepared

Matvaregrupper