Hopp til innhold

Fiskepinner, forfritert, stekt i matolje

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer
Næringsstoff Mengde Enhet Ref. Beskrivelse
Spiselig del 100 % 0 Vurdert som 100 % spiselig (netto).
Vann 61 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kilojoule 828 kJ 61a Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
Kilokalorier 198 kcal 61b Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
Fett 10,1 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mettede fettsyrer 0,8 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C12:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C14:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C16:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:0 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Trans-umettede fettsyrer 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Cis-enumettede fettsyrer 6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C16:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:1 sum M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Cis-flerumettede fettsyrer 2,6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
C18:2n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C18:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:3n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-3 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:4n-6 M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C20:5n-3 (EPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:5n-3 (DPA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
C22:6n-3 (DHA) M g 10 Manglende verdi, ukjent innhold.
Omega-3 0,75 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Omega-6 1,79 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kolesterol 32 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Karbohydrat 15,2 g 80 Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
Stivelse 13,6 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Mono- og disakkarider 1,5 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sukker, tilsatt 0 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kostfiber 1,4 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Protein 10,8 g 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Salt 0,6 g 83 Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
Alkohol 0 g 50 Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
Vitamin A 7 RAE 85 Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
Retinol 7 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Beta-karoten 0 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin D 0,2 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin E 3 alfa-TE 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Tiamin 0,1 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Riboflavin 0,05 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Niacin 0,9 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B6 0,06 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Folat 7 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin B12 0,8 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Vitamin C 0 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kalsium 19 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jern 0,4 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Natrium 256 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kalium 205 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Magnesium 30 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Sink 0,3 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Selen 11 µg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Kopper 0,04 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Fosfor 117 mg 136 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
Jod M µg 10 Manglende verdi, ukjent innhold.

Klassifisering

Langual-koding av matvaren
LanguaL Klassifisering
A0267 Seafood or seafood product (US CFR)
A0803 Seafood product (EUROFIR)
B1835 Cod family
C0268 Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105 Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014 Fully heat-treated
G0008 Griddled
G0029 Deep-fried
H0151 Spice or herb added
H0263 Vegetable fat or oil added
H0319 Wheat added
H0356 Other substance coated or covered
H0753 Yeast added
J0136 Preserved by freezing
K0003 No packing medium used
M0156 Paperboard container
M0213 Box
N0039 Paper or paperboard
P0026 Human, consumer group

Matvaregrupper